produktbanner

Global vision hånd i hånd for at fremme —— CIMC Shaanxi Automobile og gange internationalt salg business elite udveksling møde

Den 23. april 2024 kom den internationale salgschef Shen Weisong ledede salgsforretningselite til cimc shan steam exchange learning, CIMC shan steam er et CIMC shan steam heavy card (Xi'an) køretøj co., LTD., er cimc køretøj ( gruppe) co., LTD.Og shaanxi tung lastbil co., LTD.Fælles etableret et sino-udenlandsk joint venture, professionel produktion og salg af alle former for særlige køretøjer.Dette udvekslingsmøde omfatter fire processer, for det første produktintroduktion af dumper (teknisk PPT-forklaring), for det andet gruppefoto nedenunder, tredje besøg på værksted, for det fjerde kommunikation på stedet af rigtig bil.

微信图片_20240424172144

Først introduceres dumperprodukterne af den tekniske ekspert Zhang Xianyan.PPT-forklaringen omfatter fire aspekter: om os, produktintroduktion, produktionskapacitet, serviceintroduktion og casestudie.Lad tid internationalt salg business elite fra multidimensionelle aspekter forstå zhongji Shanxi damp relaterede situation, tekniske eksperter fokusere på produktet viden er indført, herunder konceptet for produktdesign og udvikling, metoder og støtte, materiale, slidstyrke, tykkelsen af ​​den gulvvalg, konventionel konfiguration, speciel køretøjsprodukttype, matchende produktintroduktion, procesflowdiagram osv. Gennem forklaringen fra de tekniske eksperter har forretningseliten i Times International vundet meget.Efter forklaringen udvekslede forretningseliterne i vores virksomhed også spørgsmål med de tekniske eksperter.

For det andet kom så til gruppebilledet under kontorbygningen, som var en souvenir til dette udvekslingsmøde.Personalet på CIMC Shaanxi Auto lavede specielt et velkomstbanner til ankomsten af ​​forretningseliterne i The Times International.Vi trak alle banneret op for at tage et gruppebillede sammen.

For det tredje, de gange internationale forretningsfolk og en gruppe af CIMC Shaanxi Automobile selskab fulgte den tekniske ekspert Wu Qiulin til at besøge værkstedet, den første er at besøge materialet forberedelse workshop.Fokus på at forstå forarbejdningsprocessen for læssematerialer, udstyr: 2500 tons, 800 tons bukkemaskine, laserskæremaskine, plasmaskæremaskine osv. Så kom jeg til produktudstillingsområdet (inklusive rektangulær spand, U-formet spand), og endelig kom til at besøge det endelige montageværksted med fokus på installationsprocessen, installationsprocessen af ​​hydraulisk tilbehør, udstyr, herunder: trækkæde samlebånd.

For det fjerde kom vi endelig til den rigtige bilside, under ledelse af tekniske eksperter lærte vi om alle slags køretøjer, og erhvervseliterne havde også en mere praktisk forståelse af den rigtige bil.

Den internationale æra og CIMC Shaanxi Automobile lærings- og udvekslingsaktiviteter blev afsluttet med succes.Alle erhvervseliterne sagde, at de har vundet meget.Lederne og personalet i CIMC Shaanxi Automobile udtrykte også, at de er velkommen til at fortsætte med at udveksle og lære på fabrikken næste gang.


Indlægstid: 24-apr-2024