produktbanner

Yuan Hongming udførte udveksling og forskning i Kasakhstan

Shaanxi — Kasakhstan virksomhedssamarbejde og udvekslingsmøde blev afholdt i Almaty, Kasakhstan.Yuan Hongming, formand for Shaanxi Automobile Holding Group deltog i begivenheden. Under udvekslingsmødet introducerede Yuan Hongming SHACMAN-mærket og -produkter, gennemgik udviklingshistorien for SHACMAN på det centralasiatiske marked og lovede at deltage mere aktivt i den økonomiske opbygning af Kasakhstan .

Derefter underskrev SHACMAN en strategisk samarbejdsaftale med en lokal storkunde, og de to parter vil arbejde sammen om at fremme udviklingen af ​​den lokale logistik- og transportbranche gennem et dybtgående samarbejde inden for salg, leasing, eftersalgsservice og risikokontrol. blandt andre aspekter.

Efter udvekslingsmødet besøgte og undersøgte Yuan Hongming det europæiske lastbilmarked i Almaty og fik en dybtgående forståelse af de europæiske lastbilers egenskaber og autentisk kundefeedback.

Yuan Hongming holdt et seminar med en lokal stor kunde – QAJ Group.Begge sider havde en dybdegående diskussion og udveksling om anvendelsen af ​​snerydningslastbiler, sanitetsbiler og andre specialkøretøjer i specifikke driftsscenarier.Gennem dette seminar forstod SHACMAN kundens reelle behov yderligere og lagde grundlaget for et mere dybtgående samarbejde i fremtiden.

Efter topmødet i Centralasien har SHACMAN aktivt udformet det centralasiatiske marked og etableret et effektivt salgs- og servicenetværk.Avancerede produkter på 5000 og 6000 platforme introduceres også i regionen for at forbedre den lokale kundeoplevelse.Med fremragende produkter og pålidelige tjenester har SHACMAN vundet tillid hos kunder i Kasakhstan.

微信图片_20240510145412


Indlægstid: 10. maj 2024